Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thairäkor med aramealger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Vart bjuden på nåt som lät skumt men var jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här: 1. Blanda riven vitlök, riven ingefära, hackad chili och rapsolja. 2. Tillsätt scampi och marinera i 15 minuter. 3. Lägg aramealger i en skål med vatten i ca 15 minuter. 4. Strimla salladslök smått. Skär citrongräs i stora bitar. Skär bok choy eller spetskål i stora bitar. 5. Hetta upp en wok eller en stor stekpanna. Lägg i scampi med marinaden, salladslök och citrongräs. Stek i några minuter. 6. Tillsätt fiskbuljong, fisksås, tamari och låt koka i 2–3 minuter. 7. Lyft upp algerna från vattnet och lägg i stekpannan och låt koka i ytterligare några minuter. 8. Lägg i bok choy precis innan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.