Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaisallad med cashew

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vansinnigt god. Mild men distinkt i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sskär alla grönsaker i kubiska stavar, ca 2 cm långa, lägg morot, paprika, potatis och rotselleri i en kastrull.
  2. Pressa citronen och hacka citrongräs och chili, mixa tillsammans med olivolja, vatten, fisksås och honung. Slå blandningen över grönsakerna och koka kraftigt till de är lagom genomkokta, vad noga med att inte koka sönder.
  3. Blanda ner äpple, rödlök och cashewnötter.
  4. Servera tillsammans med exempelvis inkokt lax eller vegetariska biffar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.