Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaisill

(1 kommentar)  
Skriv ut

annan sill

Ingredienser

Instruktioner

Låt sillen rinna av. Skär sillen i ca 2 cm breda bitar och lägg dem i en skål. Strimla salladslöken fint. Dela, kärna ur och hacka chilin fint. Plocka korianderbladen. Lägg lök, chili, nästan alla korianderblad, limeskal, ingefära och salt i skålen med sillen. Ringla över honungen och blanda. Vänd ner gräddfilen. Garnera med resten av korianderbladen. Låt gärna sillen stå i kyl någon timme innan servering.

Kommentarer (1)

  • Kolbolena 23 december 2008

    Jättegod sill med lite "ny" smak! Blev bjuden på denna sill på jobbet när vi åt julbord. Har nu gjort den till mitt eget julbord.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.