Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaisoppa med kyckling och kokosmjölk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig soppa med bl.a. kycklingfilé, ingefära, lime och vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Strimla citrongräset. Fräs lök, vitlök, citrongräs och ingefära i olja på låg värme.
  2. Tillsätt buljong och låt koka några minuter.
  3. Strimla kycklingfiléerna smått och lägg i pannan/grytan. Häll i kokosmjölken och koka ytterligare några minuter tills kycklingen är genomkokt.
  4. Smaksätt med fisksås, lime och currypasta. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EKC6150 19 november 2009

    En jättegod soppa som var enkel att laga till. Tavk för receptet Mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.