Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaiwok med röd curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Superfräscht med lagom hetta. Ungarnas favorit

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i tunna strimlor. Woka kycklingen i en het panna med olja och röd currypasta. När kycklingen vitnat lägger man i vitlök, schalottenlöken och fräser på nån minut. Häll på kokosmjölken, vatten och grädden. Lägg i citrongräset som bultats lätt med lämpligt verktyg tex. knivskaft eller mortelstöt, limebladen och ingefäran. Låt detta puttra i ca 5 min. Under tiden, koka nudlarna, häll av och lägg upp i djupa tallrikar. Smaka av woken med fisksås och socker och fördela rättvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.