Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

The cookbook café cheesecake

 
Skriv ut

Gillar du After Eight, gillar du den här kakan, tro mig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda kexen med smöret och knåda tills du får en deg. Tryck ut den på botten av en form med löstagbara kanter. Ställ in formen i kylskåpet.
  3. Rör ihop crèam cheese, socker, vetemjöl, vaniljsocker och salt till en jämn smet. Blanda sedan i äggen.
  4. Häll ner hälften av smeten i formen och lägg försiktigt ut 6-8 After Eight. Fyll sedan på med resten av smeten. Täck ovansidan med After Eight.
  5. Grädda kakan 45 minuter eller tills den har fått fast form och en fin ljusbrun färg.
  6. Låt kakan svalna och placera den sedan i kylskåp i några timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.