Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

The Pimp'able Fudge Cake - Kladdkaka

(11 kommentarer)  
The Pimp'able Fudge Cake - Kladdkaka The Pimp'able Fudge Cake - Kladdkaka
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det bästa grund-receptet på kladdkaka ! Gör den super-duper enkel eller Pimpa den så hårt att till och med en amerikanare blir rädd ! Go on.... I dare you.... Pimp It Hard !! ;o)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bröa en springform eller pajform med valfria "smulor"
  2. Smält smöret (med eventuella "pimp-kryddor")
  3. Vispa socker och ägg, vitt och pösigt
  4. Blanda alla torra ingredienser Rör ner alla torra ingredienser i äggsmeten (med eventuell "pimp-fyllning")
  5. Rör i det smälta smöret
  6. Häll i smeten i formen Grädda i mitten av ugnen 175 grader i ca 20 min
  7. Låt svalna och stelna, gärna i kyl eller frys (toppa med eventuell "pimp-topping")
  8. Klart att servera !! Tips : När kall och stelnad, frys in hel eller i bitar ! Perfekt när oväntat besök dyker upp ! Tips 2 : Den är faktiskt riktigt god halv-fryst ! Som en fudge-glass.....typ !

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • Cakeinmyvein 4 juli 2009

    mums

  • Munchies 4 juli 2009

    Va Kul att du Gillar den ! ;o) Hoppas Du vågade Pimpa den Ordentligt !

  • jimboz 11 oktober 2009

    Väldigt god kladdkaka:) Jag är inte van att pimpa bakelser så mycket men jag bröade formen med kokos och lämnade ett jämnt lager på botten . Slurp sa det på Lördagskvällen..Det bästa av allt att det går fort och utan kladd (händerna) Nästa gång ska jag väcka Pimpen i mig och lägga till något annat. Då blir det att vräka på mörk choklad på och runt om kakan.

  • Munchies 11 oktober 2009

    Va Roligt att du gillar den! Och till Nästa gång Måste du Våga = Go Crazy & Release Your Inner Pimp lixom ;o) Trevlig Helg!

  • Tingeling13 18 februari 2010

    I dared!!!!!!!! Pimpade kakan med stora chokladbitar och Chilli/Cayennepeppar. "Bröade" formen med oboy dark och hade vispad creme fraiche med vanilj (från vaniljstång) och lite florsocker choklad. MUMSIGT!!!

  • Munchies 18 februari 2010

    Let's All Release Our Inner Pimp! Good Job "Tingeling" *High Five* ;o) Ditt Pimp'ande både Ser & Låter Super Yum-O ! Nu blev Jag allt lite Munchies sugen... Ska fasiken ta & göra en "The Pimp'able Fudge Cake" Nu på en gång!! & den ska Pimpa's Ordentligt... Get Ready Kitchen cus Here I Come !! XOXO / Munchies

  • jesserlis 28 juni 2010

    hej, tack för ett toppenrecept. Jag har gjort den här kladdkakan flera gånger, med toblerone, 70%-ig choklad och med non stop. I dag hade jag fått en sån önskan på min sons 10 års kalas med toblerone. Jag tyckte den var helt supergod med 70%-ig choklad. Fem stjärnor från oss /Jessica

  • masken678 18 juli 2010

    Gjorde den förresten på glutenfrittmjöl+pofiber! KANON! :-)

  • punkiish 15 juli 2011

    Mmm, känner hur mina lår suger åt sig fettet och kolhydraterna, men vem bryr sig!? Den var ju hur god som helst! Gjorde en slags ''nötkladdkaka'' och hade i jordnötssmör, finriven mandel, hackade hasselnötter och hackad daim i smeten. Sedan kokade jag ihop en chokladfudgetryffelgrej av mörk choklad, vispgrädde, smör, vaniljpulver och lite sirap. Serverade med turkisk yoghurt smaksatt med litelitelite kanel. Så många smaker att det nästan var lite rörigt att hålla reda på alla i munnen, men det var bara gott! MMM SOCKER OCH FETT. <3

  • nouba 29 mars 2012

    Jag körde i grovhackad mandel och vanlig vispad grädde till det, härliga smaker ihop. Jag är lite tråkig, men enket är godast=)

  • Buspippi 18 april 2013

    Har själv ett super bra kladdkakerecept men man ska alltid vara öppen för nya. Ska helt klart testa det här sättet att göra kladdkaka med. Återkommer när vi har provat. MVH Buspippi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.