Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En suveränt god wook som passar med både nötkött fläskkött eller kyckling. Måste bara smakas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor och stek/wooka köttet tills det fått färg. Krydda med salt och peppar. Tillsätt pressad vitlök och den strimlade paprikan. Finhacka chilin(kärna ur om du vill ha mindre hetta) Riv ingefäran fint och tillsätt den och chilin i grytan. Låt allt fräsa samman en stund och tillsätt sedan cocosmjölken. Smaka av med currypastan och limesaften.
  2. Servera med ris

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gladan 10 augusti 2008

    Var mycket gott. Dottern servera detta med basmatris och skuret nötkött. Härligt krydd starkt och perfekt med lime smaken. Kommer prova dtta fler gånger och även med kyckling.

  • mattore 20 december 2008

    Testade detta med vad som fanns i kylskåpet en lördag. Hade ingen färsk peppar så valde sambal oelek istället. Lade även till lite färska champinjoner som blivit över från fredagen. Mycket god smak som kommer att göras fler gånger. Sign. mattore

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.