Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tigerkaka

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Min äldsta brukar vilja ha denna på sina kalas

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en rund sockerkaksform. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan mjölken och det smälta smöret. Rör ner mjölet blandat med bakpulver. Häll knappt hälften med vaniljsocker och den andra med kakao. Häll dem om varannat i formen och dra eventuellt en gaffel genom smeten. Grädda i 20 minuter i 175 grader. Låt svalna och stjälp upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.