Den här randiga frestelsen är lättare att baka än du tror.
Instruktioner
- Rör smör , socker och vanillinsocker vitt och pösigt.
Tillsätt äggen , ett i taget och därefter vetemjöl , bakpulver och grädde. Rör om väl till en jämn och klimpfri smet.
- Smöra och bröa en avlång form och häll 3/4 av smeten i formen.
Blanda kakaon i resten av smeten och rör om väl. Häll kakaosmeten i formen och dra med en gaffel genom smeten så att kakan blir marmorerad.
- Grädda kakan i 175 grader ugnsvärme ca 60 minuter eller tills kakan är fast också i mitten .
Låt kakan svalna några minuter, stjälp upp den på bakgaller och låt den kallna under bakduk.
Publicerat den
26 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Andra gången jag gjorde denna Tigerkaka, lika god som vanligt!!
Super god kaka, har bakat den flera gånger.