Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tigerkräm

 
Skriv ut

Tigerkrämen passar som pålägg på bröd, till pannkakor eller som dessert tillsammans med frukt. Blanda Tigerkrämen med lite vispad grädde och du får en jättegod tårtfyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Du behöver också: 1 bryggkaffetratt + kaffepapperfilter 1 litermått
  2. Placera kaffetratten och kaffefiltret över ett litermått eller annan lämplig skål. Mät upp yoghurten och häll över den i kaffetratten med filtret. Låt stå för att rinna av minst två timmar. (Den vätska som rinner bort kallas vassle och av vassle tillverkar Milko bl.a. Tigers Messmör…) Häll upp Tigerkrämen som nu finns i filtret i en skål. Förvara den övertäckt i kylskåpet tills du ska använda krämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.