Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tigerräkor med taboulleh och sötsursås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Tillaga bulgurvetet eller couscousen enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda sedan ner resterande taboullehingredienser. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen, helst över natten. Blanda ingredienserna till såsen. Skala räkorna och trä dem på spett. Marinera räkorna i hälften av såsen i minst 1 timme (använd en långsmal brödform så får hela spetten plats). Stek räkorna hastigt på båda sidor i olja i en het panna. Strö över lite salt. Servera spetten genast med taboulleh och resten av lime- och sweet chili-såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.