Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tigerräkor stekta i vitlökssmör

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Passar lika bra som förrätt som huvudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka vitlöksklyftorna och låt puttra i den uppvärma olivoljan i ½ minut. Tillsätt därefter de skalade räkorna. Rör om då och då och stek på hög värme i 3-4 minuter tills räkorna känns färdiga. Lägg upp på en tallrik. Täck över och håll varmt. Smält smöret i en liten kastrull. Tillsätt hackad vitlök, persilja och citronsaft. Låt puttra en kort stund. Krydda med svartpeppar. Häll vitlökssmöret över räkorna och servera med en liten persiljekvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.