- Serverar: 15 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Ofantligt goda har även tredubblat satsen och då fått till en fullstor långpanna , men det är lite byltigt.
Instruktioner
- sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en form (20*25 cm)
Smält smöret och låt svalna.
Blanda de torra ing. för sig.
Vispa ägget poröst.
Blanda ner smöret i de torra ing. och tillsätt ägget sist.
Rör smeten slät.
Bred ut i formen och ställ in på nedersta falsen i ugnen i 10 min.
- Gör fyllningen.
Smält den vita chokladen.
Rör samman ägg och ost till en slät kräm. Tillsätt vetemjölet, kaffegrädden och sist den sälta chokladen.
Rör smeten slät.
Smält den ljusa chokladen.
- Tag ut kakan efter 10 min. Bred krämen ovanpå och ringla därefter över den ljusa chokladen.
Dra en sticka genom fyllningen och chokladen så det blir tigrerat.
Ställ in kakan i ugnen igen i ca 30 min.
Skär upp i rutor när den kallnat.
Publicerat den
27 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här kakan låter farligt god! Måste prova på jobb!