Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tikka Masala

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Indisk curryrätt med kyckling som går hem hos alla. Denna version är fettsnål och näringsberäknad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i små bitar. Häll i dem i en fettsnål teflonpanna på hög värme och vänta tills de fått färg på ytan. Häll därefter på vattnet och låt koka i några minuter.
  2. Under tiden kycklingen kokar, häll upp matlagningsgrädden i en kastrull och tillsätt kryddor.
  3. När det endast återstår några matskedar av vattnet du hällde på kycklingen är kycklingen klar, häll då över kycklingen tillsammans med vätskan(buljongen) i kastrullen. Koka upp och servera med ris.
  4. Kcal: 275/port.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.