Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tikka Masala

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och godare remix på Tikka Masala från påse. Perfekt för matlådan.

Ingredienser

Instruktioner

Stycka och dela kycklingen i mindre bitar. Finhacka löken, strimla paprikan fint, hacka tomaten och grovhacka persiljan. Bryn kycklingen i smör. Lägg i löken och paprikan när kycklingen är halvklar. Stek tills löken och paprikan blivit lite mjuk. Häll på kryddmixen och 1 dl vatten och blanda runt. Häll i creme fraiche och grädde. Låt puttra några minuter och häll sedan i tomater och persilja. Salta och peppra. Serveras till basmati ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.