Skär baconet i bitar och hacka löken.Stek lök och bacon några minuter och lägg åt sidan sålänge.
Stek lövbiffen hastigt i smör på hög värme, nån minut på båda sidor. Lägg sedan lövbiffen åt sidan.
Lägg i buljongtärningen, grädde och mjukosten i pannan. Låt allt detta puttra ihop och krydda med salt, peppar och paprikapulvet. Lägg sedan i köttet, bacon och löken igen och låt puttra en liten stund.
Serveras helst med färsk pasta och god sallad, men funkar med både ris och potatis!
Smaklig måltid!
Men viken himmelskt god lövbiffspanna
Låter jättegott. Ska jag absolut prova. Hur mycket creme fraiche ska det vara?
Hej allihopa! Jag hade skrivit fel i receptet, det ska ej vara någon cremè fraiche i denna panna. Har redigerat receptet nu!
Tack för ett jättegott recept. Jag strimlade lövbiffen och hade den i såsen..Supergott. / Inger
Denna var såå god! Tack för ett bra recept! :)
Supergod!!!!!!!!!!
Supergod!!!!!!!!!!!!!!
Supergod!!!!!!!!!!!!!!
Supergod!!!!!!!!!
Oj, det blev lite fel. Det var ej meningen att skicka in så många omdömen.
Jag vill tacka för en fantastiskt god lövbiffpanna
Supergott...rekommenderas