Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tilltugg

 
Skriv ut

Jätte gott till för drinken eller på ostbrickan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. I burk crème fraiche 2 askar philadelfiaost fin hackad lök efter smak. Blanda ihop och lägg i en skål klädd med glad pack på insidan, sätt i kylen några timmar eller i frysen en stund, så den stelnar. Vänd upp och ner på skålen på ett fat ta av plasten och bred på kaviaren.
  2. Sen äter man den genom att ta med kex direkt i "myrstacken"
  3. Jätte gott

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.