Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tilltugg till glöggen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det perfekta glöggtilbehöret. Som alla vet så skall man kombinera olika smaker, denna kombinerar sött med salt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg jordnötterna i morteln och krossa nötterna till småbitar.
  2. Smält chokladen och blanda i créme fraichen och låt svalna ett litet tag så att smeten börjar bli hård. Tag en sked eller likande och gör små bollar och rulla dem i nötkrossen och sedan in i frysen.
  3. Ta fram från frysen vid servering. Vit eller röd glögg fungerar till detta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • missmongo 26 november 2010

    detta ska jag pröva den 15 då jag ska ha jobbar kompisarna över på lite glögg o julfirande!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.