Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Timjankryddad rotfruktsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott alternativ till den så vanliga potatisgratängen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatis och rotfrukter i tunna skivor. Koka upp mjölk med kryddor och vitlök.
  2. Lägg i rotfrukterna och låt koka ca 5 minuter tills de börjar bli mjuka. Rör ner det mesta av osten.
  3. Lägg rotfruktsblandningen i ugnsfasta portionsformar och strö över resten av osten. Grädda i 200 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.