Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Timjankryddade kycklingbiffar med citron och parmesan

 
Skriv ut

Ett möte av tydliga och härliga smaker som tillsammans ger lite mer street food känsla till den här kycklingbiffen. Egentligen inga konstigheter alls. Bara riktigt bra råvaror och ingredienser som lyfter varandra och under varsam tillagning ger en maträtt som är lika trevlig att se på som att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv parmesanosten fint. Blanda kycklingfärs, timjan, ägg, paprikapulver och parmesanosten i en skål. Salta och peppra.
  2. Lägg i en skvätt olja i en stekpanna. Forma färsen till fina biffar och stek på båda sidor i stekpannan tills dess som är klara (minst 75 grader i mitten).
  3. Servera biffarna tillsammans med klyftpotatis eller kokt ris, valfri sås och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.