Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Timjankyckling med chorizo och ris

 
Skriv ut

Allt i en form, enkelt och bekvämt. Uteslut inte chorizokorven, den sätter smak på hela rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda och bryn kycklingfiléerna i en stekpanna. Skär korven i skivor och bryn någon minut med kycklingen. Tag upp ur stekpannan och ställ åt sidan så länge.
  2. Hacka löken och fräs i fettet från kycklingen. Tillsätt riset och smula ner buljongtärningarna. Häll i vattnet och lägg tillbaka kycklingen och korven. Tillsätt timjan.
  3. Lät sjuda ca 20 minuter med lock tills riset är färdigt. Ev får man tillsätta lite mer vatten. Lägg i bönor och oliver de sista minuterna så allt blir varmt.
  4. Smaka av och salta och peppra om det behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.