Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tinas brownie

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Mums! Den ser jättegod ut på bilden!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160°. Smält chokladen i mikrovågsugn eller i vattenbad på spisen. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt vaniljsocker, ägg och äggulor. Vispa tills smeten är slät.
  2. Blanda ner den smälta chokladen lite i taget. Rör i bakpulver, kakao och mjöl, vispa. Vänd till sist ner kokosflingor och hela valnötter.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsfast form och häll i smeten. Grädda i ca 35 minuter. Testa med en sticka om kakan är färdig, den ska vara lite kladdig. Ta ut ur ugnen och låt svalna i formen. Skär upp i 16 bitar.
  4. Blanda Philadelphiaost, smör, florsocker och citronskal. Bred toppingen på browniebitarna. Hyvla choklad över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.