Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tinas favorit salladsdressing

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Jag har försökt efterlikna den fantastiskt goda salladsdressingen som man kan få i mellaneuropa, ex Schweiz, där kallar man den fransk dressing. I Sverige kan man köpa liknande salladsdressingar färdiga men de är alldeles för söta och tjocka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ägget i 3 min. Vitan skall vara i stort sett fast medan gulan är helt lös.
  2. Ta ut ägget i en hög bägare. Tillsätt övriga ingredienser utom oljan. Mixa med en stavmixer. Häll i oljan under mixning. Tillsätt vatten till lämplig konsistens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.