Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tinas heta spanska räkor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Smakade jag i Spanien. Riktigt gott för dem som tycker om hot hot. Ta gärna i lite cayennepeppar och sötsur chilisås då blir det extra hot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp oljan och lägg i chilin låt stå på svag värme i 5 minuter.Tillsätt vitlök, salt och peppar. Värm ytterligare i 3 minuter.
  2. Lägg i räkorna och värm max 1 minut. Serveras som tapas med vitt bröd. Doppa gärna brödet i oljan och lägg räkor på.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LaJefa 17 juni 2008

    Enkelt och gott.

  • Chriffe 13 augusti 2009

    6 dl? jag brukar använda 6 msk till ett halvkilo skalade räkor. Låter mycket?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.