Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisu

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tiramisu betyder "pigga upp mig" och är en klassisk Italiensk efterrätt! Enkel att göra i portionsglas till festen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitan fast och rör ner socker och Mascarponeost. Vispa äggulorna ljusa och porösa. Blanda de vispade äggvitorna och äggulorna och ställ kallt. Vänd kexen i kaffe. Varva kexen och krämen i portionsglas eller ett serveringsglas med kanter. Avsluta med att pudra kakaopulver över.
  2. Låt gärna stå ett par timmar eller över natten innan du serverar. Håller ca tre dagar om den står kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.