Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisu i portionsglas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad variant av årets mesta modedessert med len kaffesmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kexen i bitar och lägg i botten på 4 glas.
  2. Blanda kaffe och likör eller konjak. Skeda det över kexen.
  3. Vispa ägg och socker pösigt.
  4. Vispa grädden hårt och rör ner Kesella, äggsmet, citron- och apelsinskal.
  5. Häll smeten i glasen och låt stå i kyl ½ -1 timme. Sikta över kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.