Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisu med apelsinlikör

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Apelsindoftande jättegod vinterefterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt espresson svalna och blanda med Cointreau och kardemumma. Vispa äggulorna och sockret poröst. Tillsätt vanilj och rivet apelsinskal i äggsmeten och blanda med mascarpone.
  2. Täck botten i en platt form med hälften av Ladyfingerkexen, häll över hälften av espressoblandningen. Bred på hälften av mascarponekrämen och jämna ut den. Täck med resten av Ladyfingerkexen och häll över resten av espressoblandningen. Bred på den återstående mascarponekrämen.
  3. Täck över med plastfolie och förvara Tiramisun i minst 6 timmar i kylskåpet. Före servering strör man över ett tjockt lager med kakaopulver. Dekorera med apelsinskivor.
  4. Mmmmmmmmmmums! :-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.