Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisu med cottage cheese

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Italiensk efterrättsklassiker i ny apelsinsmakande tappning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Doppa sockersidan av kexen i apelsinjuice, eventuellt blandat med likören. Lägg dem med apelsinsidan ner i en form eller ett fat med kanter.
  2. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa gulorna med sockret tills det är pösigt. Blanda ner cottage cheese. ispa vitorna till hårt skum och vänd ner det i krämen eventuellt tillsammans med rosmarin.
  3. Bred ut krämen över kexen. Det går också bra att göra tiramisun i två lager. Ställ kallt, gärna 1 timme. Pudra över lite kakao vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.