Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

TJÄDERWOK MED PITABRÖD

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Börja med att strimla grönsakerna till tunna stavar samt löken.
  2. 2. Strimla paprikan lite grövre
  3. 3. Börja steka morötter och kålrot och tillsätt sedan löken och paprikan.Stek tills dom är mjuka.
  4. 4. Lägg i köttet och stek tillsammans med grönsakerna och sänk temp till medelvärme.
  5. 5. Rör om i woken under tiden det steker.
  6. 6. När det är klart så häll i ölen och sojan samt dom krossade kryddorna och låt puttra några minuter
  7. 7. Serveras genast med grönsallad i ljummen Pitabröd och en dressing på creme fraiche och chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.