Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tjälknöl

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 dagar 12 timmar
Skriv ut

En supergod rätt som tar tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek det frysta köttet på 75 grader i ca 12 timmar eller tills den har innertemperatur på ca 60 grader.
  2. Blanda marinaden.
  3. Ta ut köttet och lägg det i dubbla plastpåsar. Slå på marinaden, sug ur luften ur påsen och förslut den. Låt köttet ligga i kylen i 1-2 dygn, vänd då och då.
  4. Köttet skärs i tunna skivor och serveras kallt. Gott till en krämig potatisgratäng och svartvinbärsgele.
  5. Lycka till!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sann67 1 juli 2012

    Den är supergod :) Har gjort den många gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.