Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tjälknöl ala fläskkarre

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 dag 18 timmar
Skriv ut

Jättegott på buffe bordet eller som på lägg på mackan!! Sköter sig själv medan man sover!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg karrén på en ungsäker form in i ugnen 75 grader 12 till 14 timmar.
  2. När den är klar lägger men det i en påse med lagen medan den är ljummen o låt ligga allt från 4 timmar till 1 dygn. Lycka till!!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tesselen 24 oktober 2008

    Det blev mycket gott, jag hade benfri karre. Det kanske ska förtydligas att man ska koka upp lagen, det är inte alla som är van att göra tjälknöl.

  • athina 17 april 2012

    Skall inte karren vara frusen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.