Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tjocka och Hemgjorda ostgrissinis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jätte goda! Passar bra till en broccolisoppa!

Ingredienser

Instruktioner

Lös upp jästen i vattnet. Rör ner olivoljan, hälften av vetemjölet och hälften av osten. Tillsätt sedan resten av mjölet. Låt degen jäsa i 20 minuter under en bakduk. Kavla ut degen så den blir ½-1 cm tjock. Pensla degen med vatten och strö över en liten del osten och en liten del av flingsaltet. Skär degen i 1-1½ cm breda. Ta tag i var sin ände av den skurna degen och snurra. Pensla lite på degen med vatten och strö ytterligare lite ost och salt över degen. Grädda i ugn i 20 minuter eller tills de är gyllenbruna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • b58ibbi 22 maj 2013

    Vilken fals i ugnen och hur många grader ska ugnen vara på?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.