Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toast i smörgåsjärn

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott som mellanmål, kvällsmacka, nattmacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm smörgåsjärnet.
  2. Bred Creme Bonjour på båda brödskivorna. Lägg strimlad skinka och om man vill lite riven ost på ena brödskivan och lägg sedan ihop med den andra.
  3. Lägg smörgåsen i det varma smörgåsjärnet några minuter. När toasten blivit gyllene är den klar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.