Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toast med fräst bladspenat, skaldjur och nobissås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här aptitretande toasten med fräst bladspenat, förstaklassiga skaldjur och krämig, smakfull nobissås blir utan tvekan en favorit på din middagsbjudning. En fröjd för både smaklökarna och ögat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ner ägget i kokande vatten i ca 2 minuter. Kyl snabbt av i kallt vatten.
  2. Blanda salt, peppar, vinäger, hackad schalottenlök, vitlök och senap i en skål. Knäck ägget, skrapa i hela innehållet och vispa ihop med övriga ingredienser.
  3. Tillsätt oljan lite i taget under vispning, gärna med elvisp. Blanda i finskuren gräslök.
  4. Rosta brödskivor och skär bort kanterna. Fräs bladspenaten i lite olivolja och smaka av med salt och peppar. Låt skaldjuren rinna av.
  5. Fördela spenaten på toasterna. Toppa med räkor och kräftstjärtar. Skeda över såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.