- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Snabb men god och lyxig förrätt till nyårssupén.
Instruktioner
- Förvara gåslevern i kylskåpet fram till serveringen, den smakar bäst kall!
- Blanda honung, citronsaft och rivet apelsinskal, häll över melonklyftorna, rör om försiktigt och ställ svalt i ca 30 minuter.
- Lägg upp melonen och Calvadosgelén på tallriken.
- Skär bort kanten och stek brödskivorna spröda i smör.
Dela gåslevern i 8 bitar (2 var), anpassa brödets form efter gåslevern.
- Lägg gåslevern på brödet och strö över finhackad gräslök. Servera genast.
- Dryckesförslag:
Amfora Muscat d Alexandrie
Publicerat den
12 december 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En variant är att hastigt värma toasten i ugnen så att gåslevern smälter ned något i brödet, och sedan toppa med en sked löjrom innan servering. Christer