Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toast med Gubbröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god gubbröra som innehåller matjessill istället för ansjovis.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att skära sillen i fina tärningar. Blanda i en lämplig skål sillen. äpple, purjo, lök och den tärnade potatisen. Rör ned gräddfil samt majonäs och den hackade dillen. Detta rörs om ordentligt. Krydda på med salt och peppar om det behövs. Sedan är det dags att steka brödskivorna gyllenbruna i smör. Lägg brödskivorna på var sin tallrik och täck med ett fint salladsblad. På salladsbladen fördelas gubbröran ut. Garnera med limeklyfta, tomat, skivat kokt ägg och dillvippa.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jon_viking 12 juni 2008

    Underbart jag Gillar inte Gubbröra eller matjesill i vanliga fall, men testade deta recept för att bli av med min matjesill och det var under bart som förrätt blev tvungen att sprida ditt recept till en av minna gäster och det var inte sissta gången jag gjorde detta Jon_viking Kock/bartender

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.