Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toast med krabba, kapris och rödlök

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En mycket god förrätt, passar även som kvällsmacka.

Ingredienser

Instruktioner

1. Öppna burken med krabba och låt krabbköttet hänga av i en finmaskig sil. 2. Rör ihop senap, vinäger och socker. Tillsätt oljan försiktigt, lite i taget under ständig omrörning så att det blir en sås. Blanda i dill och smaka av med salt och peppar. 3. Stek brödskivorna gyllenbruna i smör. 4. Lägg på sallad på toasten och toppa med krbbkött, sås, kapris och skivad rödlök. Garnera med citron och dill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.