Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toffeetryffel

 
Toffeetryffel Toffeetryffel
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Choklad och tofee. Mums! På bilden liknar dem chokladbollar, då jag valt att rulla bollarna i kokos. Denna tryffel blir riktigt krämig och får god smak av toffee.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen fint.
  2. Koka upp grädden. Smält smöret och chokladen i grädden över låg värme. Rör om tills smör och choklad är smält samman med grädden. Blanda i Dooley's Orginal. Rör om.
  3. Låt svalna och halvstelna i kylen. Rulla kulor med hjälp av kuljärn eller med händerna.
  4. Rulla kulorna i vald garnering. Ställ kallt att stelna ytterligare.
  5. Ät och njut. Hoppas att det skall smaka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.