Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tofu med kokos och curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten lagade jag ofta ett tag då jag åt mest veganmat. Funkar att bjuda de flesta på. Veganer, ägg- och mjölkallergiker och även glutenallergiker bara man använder sig av en soja som är glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna tofun och stek den i olja. Vänd på den emellanåt så att den blir jämnt ljusbrun överallt. Lägg tofun åt sidan ett tag.
  2. Stek löken och curryn i olja. Blanda i allt förutom citronsaften och tofun. Koka upp och fortsätt blanda ytterligare ett par minuter.
  3. Häll nu i citronsaften och tofun och låt koka på låg värme under lock ett tag till.
  4. Jag brukar äta det här med kokt bovete. Mycket gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.