Vispa upp ägg lätt, häll i vetemjöl, tapiokamjöl, salt och peppar, gräslök och blanda väl,
Tillsätt tofu och rör försiktigt så att tofun inte krossas,
Hetta upp oljan i en panna på medelvärme och sänk sedan lite,
Tillsätt omelettsmeten i pannan och stek ungefär 5 minuter,
Vänd omeletten så vi kan få fina färger på båda sidor,
Kolla med sticka om det är färdigt i mitten av omeletten,
Ställ åt sidan.
Nu ska vi förbereda såsen. Ni kan köpa sataysås i paket som säljs i många affärer men det blir bättre om vi gör den själv hemma.
Tillsätt jordnötter, vitlök, chili och salt i en matberedare och mixa ordentligt, ställ åt sidan,
Tillsätt räkpasta och varmvatten i en skål och blanda väl,
Häll i jordnötsmixen i skålen och blanda så att det blir en lättflytande massa, häll i limesaft och söt soyasås.
Servera omeletten med jordnötsåsen. Ni kan också lägga till kokade böngroddar (utan kryddor).