Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Kyckling i kokos sås. Rätten kan serveras som soppa till förrätt eller som varmrätt med ris.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp kokosmjölken i en kastrull och tillsätt några skivor färsk ingefära (eller lite mald ingefära), citrongräset och limebladen. Tillsätt kycklingen och låt blandningen sjuda sakta i några minuter tills kycklingen är genomkokt och mör. Smaksätt med fisksås, limejuice, chili koriander och glutamat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.