Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och auberginesallad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ett lika snabbt som läckert tillbehör som pryder sin plats på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna tomater och aubergine. Hetta upp olivoljan och fräs auberginetärningarna mjuka i den. Blanda aubergine- och tomattärningarna. Vänd ner ruccola och finhackad timjan.
  2. Rosta nötterna i torr stekpanna, passa noga så att de inte bränns vid. Vänd ner nötterna i salladen och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.