Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och baconpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Med krispig bacon, tomatsås och krämig crème fraiche kan du snabbt ställa en härlig pasta på bordet. Små färska tomater i såsen blir både mumsigt och fräscht. Enkelt och snabbt, som vardagar ska vara!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och hacka löken. Strimla baconet. Stek lök och bacon i matfettet tills det får färg. Tillsätt crème fraiche, pastasås och vatten, låt puttra någon minut. Dela tomaterna och vänd ner i såsen. Vänd ner såsen i pastan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.