Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och lökmuffins

 
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En variant av amerikansk muffins

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader Blanda mjöl, bakpulver, salt och basilika. Vispa äggen pösigt. Rör ner ost, tomatkross, olja, yoghurt och lök. Rör ner mjölblandningen försiktigt. Skeda upp i muffinsformar. Grädda normala 12 st i c:a 20 minuter Grädda stora 8 st i c:a 25 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.