Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och oströra

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En fantastiskt god röra gjord på soltorkade tomater, vitlök, olivolja och Västerbottensost. Passar som topping på crostini, kex, det mjuka brödet eller som tillbehör till det grillade köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka de soltorkade tomaterna i mindre bitar. (Om man inte gör det har de en tendens att fastna i matberedarens kniv). Riv Västerbottensosten (alternativt köp färdigriven). Skala vitlöken och dela den grovt.
  2. Lägg allt i en matberedare. Kör tills allt blivit finhackat och blandat. Fortsätt köra matberedaren och späd med olivolja till önskad konsistens. Jag brukar tillsätta olja tills det blir "smörkonsistens" på röran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.