Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och spenatrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tomat- och spenatrisotto

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg tomaterna i varmt vatten ca 1/2 timme och hacka dem sedan grovt. Hacka lök och vitlök och fräs i olja.
  2. Tillsätt ris och fräs under omrörning ett par minuter. Späd med lite av vattnet, häll i salt och fond. Tillsätt resten av vattnet varefter det kokar bort och låt koka tills allt vatten är borta.
  3. Fräs tomaterna och spenaten i lite olja och rör ner i riset tillsammans med osten. Smaka av med peppar och ev. mer salt. Strö pinjenötter över före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.