Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och whiskymarinerade fläskfiléspett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Läkert grillspett att imponera med på grillfesten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagning Skär köttet i bitar och trä upp på spetten. Blanda alla ingrediensertill marinaden. Häll över spetten och marinera ca 5 timmar, gärna längre.
  2. Aioli Blanda äggula, citron eller vinäger, senap och salt. Vispa i olja droppvis och sedan i en fin stråle. Smaksätt med vitlök och tomatsås.
  3. Grilla spetten 3-4 minuter/sida. Servera fläskfiléspetten med tomataiolin och kokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.