Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatbaserad kebabgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ganska mager och passar bra i matlåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och fräs löken i matoljan tillsammans med kebabkryddan. Tillsätt buljongtärningen och tomatkrosset och låt koka upp.
  2. Tillsätt det frusna kebabskavet lite i taget, låt koka upp emellan. Tillsätt svampen.
  3. Låt koka i 10 minuter eller tills allt kött är genomlagat.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Gott att servera till är ris eller couscous, gröna ärtor, gräddfil eller vitlökssås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annelie1969 31 januari 2009

    En god rätt som naturligtvis blev populär på Förskolan där jag jobbar. /Annelie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.