Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatgrissini

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Tunna krispiga och torra stänglar med en härlig gyllenröd färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. landa alla torra ingredienser i en matberedare. Tärna smöret och tillsätt det tillsammans med tomatpurén. Tillsätt vattnet i omgångar tills du har en smidig deg.
  3. Dela degen i ca 25 bitar. Rulla dem till smala stänglar och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Pensla stänglarna med lite god olivolja och strö på flingsalt och sesamfrön.
  4. Grädda pinnarna mitt i ugnen i ca 15 minuter. Låt dem svalna på ett galler.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.